Tuesday, November 08, 2005

open house lagi.. Auntie aku kat Seksyen 4 Shah Alam..

apa lagi... objektif hidup... Hidupku untuk makan... kasi terbalikkan itu umah.. hehehehe
sampai sana entah apa jenis nasi.. aku kurang pasti.. yang pasti memang best.. hehehehe
paling best air dia.. Laici Kang.. Sejuk punyer..

balik umah dan aku tertonggeng kekenyangan.. kul 8 member call.. ajak makan malam.. ok jugak.. lama x jumpa budak Tepeng ni.. seminggu ajer. muahahaha.. apa lagi.. McD lagi lah..pasal ada Diet Coke.. tah apsal aku pun dah addicted giler sama itu air...

lepas tu kuar plan giler.. apa lagi jom movie.. niatnya Doom.. tapi show semua awal.. jam da kul 9.45 dah.. apa lagi layan TGV Pyramid.. sekali Zorro yang ada.. takkan nak nenok Anak Mami kut.. baik beli VCD ajer.. kekekekeke...

memang best.. semua couple yang ada depan aku semua buat movie.. apsal lah aku x de camera yang boleh amek dalam gelap.. memang aku snap semua aksi.. inilah dinamakan Islam hari ini.. atau dengan nama lain.. Islam Hari-hari.. muahahahaha

1 comment:

Anonymous said...

Record.com Staff Blogs: The Chalkboard: More Hijinks: More Hijinks
The merry pranksters of north High Point are at it again. Last month, we told you about their Halloween exhibit, which poked fun at school board members Dot Kearns and Susan Mendenhall.
Find out how to buy and sell anything, like things related to how to repair a road bicycle on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like how to repair a road bicycle!