Monday, November 28, 2005

benda putih yang HAMPEH...

semalam aku ada exam.. punyer dekat.. kat UNITEN Bangi.. apa lah U aku ni... cuba lah sewa Ballroom Hotel ke buat exam.. kan senang.. ni entah apa2 punyer jauh lah dewan dia.

aku macam biasa masuk ngam2.. hehehehe.. kena pulak duduk kat depan... baru pakat dengan member sorang mau duduk belakang.. kena halau kedepan.. oklah.. sekali duduk depan satu awek mana entah... bagus awek ni.. pakai tudung belah atas.. tapi paling best baju dia memang fit... tren hari-hari maa...

sekali masa aku nak duduk.. waaa tidak!!!!!!!!!! BENDA PUTIH aku dah ternampak... waaa ni bagi aku nenok ke apa... selamba ajer... belah belakang.. kasi open.. nak kata panas.. tapi tangan dia mula berbintik2.. pasai sejuk... duduk bawah blower air-cond tu....

start ajer exam... aku dah mula lupa pulak... pergh.. memang cepat dia punyer penangan.. baru tertengok dah lupa dah maksud takrifan MODEL RANTAIAN NILAI PORTER... waaa tidakkkkk... aku rasa macam nak tarik ajer seluar dalam minah ni... dah dia duduk depan aku.. macam mana aku nak elak... takkan aku nak menjawab sambil pejam mata...

aku nenok sebelah member aku pun sama nampak.. rasa memang nak tergelak... sebab dah terlipat dan bergulung tu... takkan x rasa kut... ikut hati rasa nak tanyer ajer minah ni...

Aku: ye kak.. beli underware apa brand?
minah: (mungkin dia jawab macam ni) KENAPA?
Aku: apsal dia terlipat dan tergulung2..
minah: (tangan dia mau melayang ke muka aku)
Aku: biarkan saja... memang dia x sampai pun.... muahahahaha

memang aku bengang betul.............. lepas ni masuk awal.. cari awek pakai baju kurung yang duduk depan aku... atau seangkatan dengan aku.....

*/ cadangan.. semua exam mesti berpakaian sopan... BAJU KURUNG COMPULSORY..... memang best.. kalu nenok ah moi pakai baju kurung.. ni nak suruh melayu pakai pun susah....