Sunday, September 11, 2005

semalam kena smash...

ari ni aku jumpa member yang sekepala dengan aku... ko memang patut letak gaji tinggi maa.. ni kontrak maa. any time dia nak terminate ko boleh maa.. ko pikir baik2..

betul2. so aku tengah tunggu result ada dapat ke tarak boleh dapat... tapi aku rasa macam x leh dapat... sebab dari soalan dia. banyak tekan kepada programming.. aku dah cakap awal2 dah... my skills more on infrastructure bukannya programming maa...

tapi yang buat pening kepala aku...dia kata kalu aku dapat post tu. aku mesti start keje 1 hb Oktober.. ni yang buat pening kepala aku... sebab sekarang aku terikat ngan projekPPSMI buat maintenance sekolah2 kat belah Gombak...

habis pertengahan bulan 10... takkan aku nak belah macam tu ajer.. dah ler member offer aku job ni.. bukan aku pi merayu.. walaupun gaji x sebesar mana.. tak sampai pun RM1k.. TAPI aku bukan orang yang lupa pada janji.. ni yang buat kepala aku lagi pening...

*/esok pi sekolah lagi...best2... harap2 jumpa pengetua yang best.. hehehehhehe

No comments: