Saturday, September 24, 2005

ayam semalam menjadi igauan...

bangun punyer awal... SUBUH kul 11 .10 pagi..
kepenatan punyer pasal... lepak BAGAN LALANG.. bersama member.. malam tadi..
lepas bersiap.. load barang semua untuk buat wiring bagi 4 points of network..

sampai sana...
mamat: u ni buat apa?
aku: saya nak setup network pc ni bagi boleh semua akses Internet.
mamat: baru nak buat...
aku: ( dalam ati.. apsal pulak.. aku deal ngan client ni.. ari ni aku setup...) aku senyap ajer... dan aku pasang niat.. jaga ko biler aku dah siap pasang..

selepas siap.. penat x usah cakap.. buat wiring sorang... mana ada orang buat... orang gilak macam aku ajer.. ada bikin... hehehehe.. macam biasa bagi demo sikit.. dan berakhir di kafe.. client belanja aku makan lagi... kali ni pekena Garlic NAAN.. sama tandori... hehehehe.. NAAN cun.. Tandoori HAMPEH.

balik opis semula.. dan ingin mendengar kalu ada mamat GILAK tu bersuara.. sebab kalu boleh aku nak basuh dia sikit.. kalu kena buat 40 points.. boleh lah cerita.. ni 4 points ajer... aku dulu buat 32 points sorang2 .. x de nak bising pun... selamat ko tak bersuara wahai MAMAT.. ko memang selamat... ko belum kenal aku.. THE REAL MACHAI.. muahahahhaa

No comments: