Tuesday, August 02, 2005

pi Gombak lagi...

sebab nak pi hantar satu pc.. dan cuba proposed Storage Server untuk sekolah tu... memandangkan sekolah tu kurang mendapat perhatian dari Jabatan Pelajaran Teknikal dan Vokasional... aku pun pelik sekejap.. sebab satu sekolah tu..macam2 dapat...

apa lagi jumpa Pengetua dengan keadaan yang handsome pagi tu aku rasa... sememangnya handsome.. baru shave muahahahaha.. sekali sebelum aku habis cakap.. dia balas.. sebenarnya arahan dari kementerian.. tiada pembelian PC... waaa lepas tu aku kena smash pulak.. pasai Laman Web Lembaga Peperiksaan Malaysia tak boleh diakses dari sekolah tu...

aku dengan hanginnya.. cuba masuk depan dia.. boleh pulak.. then dia pulak senyap... lepas tu aku dia tanyer balik.. kenapa kena bukak satu account pada satu masa.. waa tang ni aku x tau macam mana system dia berjalan.. so aku cuba cari source macam mana.. link ke technical support tiada pulak.. mangkuk punyer laman web ni... tapi aku berjaya membuktikan bahawa itu bukan kesilapan kami.. kerana berjaya membuka laman tu di 3 pc berlainan... macam biasa.. MELAYU kalu dah kalah dia SENYAP... muahahahahaha

*/ hikmahnya.. jangan sesekali smash orang tak tentu fasal... kalu tak tanggunglah akibatnya... kan dah malu diri sendiri.... muahahahahahahahaha