Saturday, August 27, 2005

masih terngiang2 lagi soalan ni...

ooo u tiada langsung Diploma ke Degree on IT.. so macam mana u nak convinced kan kami yang u boleh bekerja dengan kami

bila pikir balik.. apa lah sangat dengan ada Diploma dan Degree kerana sekadar sebagai ISDN Modem Installer.. sebab satu masa dulu.. aku pernah install modem tu sendirik.. dengan tiada ilmu dari mana-mana kolej.. mana2 U.. hanya sekadar baca sikit manual.. lepas tu apa lagi try n error lah...

kalu ikut orang xpert.. dia setup x sampai 15 minit.. tapi aku setup lebih kurang sejam.. kerana itu adalah pengalaman pertama... kira ok lah.. pasai aku x mintak pertolongan dia orang.. dimana nanti aku akan kena charge. kerana sekadar pertolongan yang mudah...

semalam aku pi dengan member.. yang merupakan pemegang Ijazah... IT majoring in Network.. memang satu yang hebat bagi aku... dan dia sendirik kata.. mana aku ada belajar ISDN ni.. tapi maksud ISDN tu aku tau ler..

*/ kira patutlah aku x pandai.. pasai kalu aku pandai pun.. mesti aku masuk U.. amek course macam member.. dan aku sendirik pun tau apa itu ISDN.. kalu nak cerita teori ISDN ni.. memang aku x pandai.. tapi kalu setakat install.. Insya Allah.. sebab kegagalan tu adalah kawan karib aku.. dan aku tak terkejut pun jika dia selalu melawat aku.. muahahahahha.

1 comment:

Anonymous said...

;)