Tuesday, August 16, 2005

kronologi satu client "awek".... repair pc maa...

  • dapat call bg tau pc umah dia x leh connect dan mau setup wi-fi
  • aku pi bersama bos kecik.... dan tulun setup
  • lepas tu makan nugget... aku makan 2 bos kecik makan 3... HAMPEH.
  • sekali pc dia banyak sangat mahluk asing...
  • kami bawa balik.. dan bos kecik tulun solve (PC AWEK lah katakan)
  • kami hantar semula.. dan realized keyboard dan mouse dia WIRELESS.
  • dan kami mai hanya bawak perut ajer...
  • aku mai sorang... bawak perut dan kibod dan mouse
  • lepas setup... semua cun.. mintak restart... aku pun restart
  • tiba2 bau hangit.... dan realized... PSU pulak terbakar...
  • aku bawa balik lagi sekali..
  • tadi aku pi hantar.. sekali dia mintak masukkan driver.. dan aku mai bawak perut ajer
  • x leh solve lagi... to be continue tomorrow

*/ sorry lah pakcik... 2 kali maaf dah ni.... aku nak nyanyi sambil baring atas katil MAAFKAN SEKALI LAGI.. hehehehehe ( aku risau pulak ni.. maklumlah umah awek.. karang dia sangka lain pulak... oooo tidakkkkk)

No comments: