Thursday, August 04, 2005

Kematian Pengantin secara mengejut di Sg.Petani...

Sg Petani: Seorang wanita yang berumur 35 thn ditemui mati didalam bilik tidurnya semalam. Mengikut penduduksetempat, wanita itu baru sahaja melangsungkan perkahwinannya bersama seorang lelaki tua berumur 70thn, sehari sebelum dia meninggal dunia (kelmarin).

Menurut suaminyanya, si mati tidak menunjukkan sebarang tanda-tanda ganjil yang mencurigakan sewaktumereka mula masuk ke bilik tidur pada malam pertama dan menikmati malam pertama itu sebagaimana pasangan-pasangan lain. Dia berkata dia hanya menyedari kematian isterinya itu pada keesokan harinya (pada hari kedua perkawinannya bersama wanita itu) setelah isterinya tidak bangkit dari tidur sehingga ke tengahari.

Suaminya yang menyangka isterinya keletihan mula mengesyaki sesuatu apabila tubuh isterinya hanya kaku tidak bergerak apabila dia cuba mengejutkannya. 'Sayacepat-cepat panggil jiran dan ketua kampung', katasuami si mangsa itu lagi. Menurut doktor dari Hospital Alor Setar, Dr.Amran,yang melakukan bedah siasat sewaktu dihubungi semalam,berdasarkan kepada siasatan awal beliau mengatakan bahawa mangsa itu dikhuatiri telah terminum air mani yang telah luput tempohnya. Sekian,

*/Nasihat PDRM kepada sume penduduk... kawin cepat2.. Tapi macam mana nak tau bile expirednya... muahahahaha

No comments: