Friday, August 19, 2005

ingat nak tulun MELAYU...

aku pi MARA HQ dengan adik aku.. pasai nak uruskan loan dia.. sampai awal.. kul 2 lebih macam tu.. x bukak lagi pulak kaunter amek Pas tu.. so ingat nak makan... pusing2 nampak macam best ajer.. cafe ni.. kesian pulak tak de orang.. x per lah aku pi.. order Yong Tau Fu.. 2 orang makan... sekali rasa tawar.. sos dia memang tidak sedap langsung... serius..

AKU BERAZAM ITU LAH KALI PERTAMA DAN KALI TERAKHIR AKU PI MAKAN DI SITU....


habis makan.. ingat nak layan rojak buah.. nampak macam best... sekali rojak buah dia pun HAMPEH.. bubuh kicap ajer... dah ler kicap x der rasa.... terasa menyesal pulak x ikut cakap hati aku. baik aku pi layan Chicken Foldover tu... makan 2 orang baru RM 18... kenyang pun kenyang.. puas hati... SERIUS HAMPEH punyer tauke BERISI CAFE tu....

*/ aku memang tak berkira tang makan... sebab motto hidup aku... HIDUP AKU UNTUK MAKAN... so x de masalah jika dia nak charge RM 17 bagi 2 orang makan... tapi kalu x sedap... aku lah BAPAK segala tukang condemn...

3 comments:

4 TR4P PR1NC3SS said...

eheheh....I know what you mean.
And if you ever dtg Singapore jangan makan di****** (kalau nak tau kena email-lah, takut kena saman lak. ehehhe) So anyway wish you tak kena lagi masalah tempat-makan-je-gempak-tapi-makanan-hampeh!
Cheers!
:)

Guo Guo said...

fitflop outlet
burberry outlet
ralph lauren outlet
timberland boots for men
michael kors outlet online sale
michael kors outlet
jordan shoes
ugg outlet online store
ralph lauren outlet
coach outlet store online
coach outlet
true religion sale
hollister
jordan 4
coach factory outlet
louis vuitton bags
oakley sunglasses
canada goose jackets
burberry bags
ugg outlet
fitflops
louis vuitton outlet
christian louboutin shoes
abercrombie
ugg outlet

ugg shoes
michael kors handbags
abercrombie store
louis vuitton outlet
chanel outlet
cheap uggs
michael kors outlet
lululemon
ugg for women
gucci outlet
abercrombie fitch
belstaff outlet
coach outlet store online

Guo Guo said...

fitflop outlet
burberry outlet
ralph lauren outlet
timberland boots for men
michael kors outlet online sale
michael kors outlet
jordan shoes
ugg outlet online store
ralph lauren outlet
coach outlet store online
coach outlet
true religion sale
hollister
jordan 4
coach factory outlet
louis vuitton bags
oakley sunglasses
canada goose jackets
burberry bags
ugg outlet
fitflops
louis vuitton outlet
christian louboutin shoes
abercrombie
ugg outlet

ugg shoes
michael kors handbags
abercrombie store
louis vuitton outlet
chanel outlet
cheap uggs
michael kors outlet
lululemon
ugg for women
gucci outlet
abercrombie fitch
belstaff outlet
coach outlet store online