Sunday, July 24, 2005

task yang berat....

balik exam tidur.. dengan semahu-mahunya... kekekeke.. x cukup tidur maa.. akibat terlalu rajin baca buku ( baca buku last minute... muahahahahaha) bangun tidur... kul 10 malam.. besiap ke Bangi... sebab nak format pc sebanyak 6 bijik.. campur si Yanti sebijik.... so total 7 bijik....

sampai sana kul 11 lebih.. dan buat terus... berhenti dalam kul 3 pagi... sebab mata dah ngantuk... apa lagi turun bawah.. layan Kas-kas dulu... pasai mata dah berat dah ni...

lepas layan kas-kas...kul 5 pagi.. mata aku dah tersengguk-sengguk dah... oo tidak... layan teh-o pulak...
lepas tu terlelap jugak... dan akhirnya semua task siap... selepas kul 12 tengah hari...

call member.. sebab dia ajak aku pi Low Yatt... nak assemble lagi 2 pc...
sampai Low Yatt macam biasa.. lepak minum dulu.. sebab nak tune dulu spec..
semua spec. siap... masa membeli belah....

kali pertama dalam hidup.. member kata aku salah kira....
pada hal aku suruh dia kira untuk aku.. dan aku double-check...
selamat duit tu cukup-cukup saja... kalu tak.. mau aku kena lap lantai Thundermatch tu...

*/ mengantuk dah ni......

No comments: