Monday, July 25, 2005

cukup hangin aku bila....

ada satu mamat ni... minta aku configure AP.. so aku tulun configure... atas dasar kawan... kalu nak charge semua buat muka handsome... so aku tulun... macam biasa... aku akan test dulu.. AP.. baca manual.. sebab dah ada manual.. kalu tiada.. apa lagi try and error...

tapi petang tu.. memang penat gilak.. sebab tak tidur lagi dari kul 10 malam.. then kena pi Low Yatt.. angkat satu PC.. Alhamdulilah dapat sikit upah.. tapi baru satu PC.. lagi satu tu.. x pasti biler dapat..

tengah buat.. then dia tanyer amacam.... x sampai seminit.. dah ok belum.... sekejap2... dapat tak....
at last.. dia tanyer... then aku cakap boleh tak bawak bersabar? Dalam hati kalu ko bayar aku.. ko boleh tanyer macam tu.. memang dah menyumpah seranah dah hati aku... mau tak panas... kalu upah tak dapat.. suruh buat keje.. lepas tu x sabar2....

dan akhirnya berjaya...... berkat kesabaran.. agak2 kalu aku x sabar.. mau x jadi gamaknya..... Amin.

*/agak-agaknya.. orang belajar tinggi2 ni memang bukan dari kalangan penyabar kut.... selamat aku belajar x tinggi... ada kut sikit sifat kesabaran.. muahahahahaha

No comments: