Tuesday, July 12, 2005

ari ni jadi Musang Handsome.. muahahahaha

bangun pagi... gerak ke Ampang.. jumpa bos kecik.. pi Sekolah Menengah Teknik Gombak.. nak buat trouble-shoot network dia orang... sebelum pi bos kecik dah berpesan.. pengetua dia cerewet gilak.. dalam hati aku jaga ko wahai pengetua.. akan ku SEKOLAHKAN.. muahahahah.. (tu semua ifrit utama punyer idea.. hehehehe)

sampai sekolah.. nenok masalah.. dan kasi solved.. akhirnya dapat jugak aku sekolahkan pengetua itu.. dan akhirnya tunduk jugak pengetua.. dengar cakap aku.. supaya upgrade some of PC's... do some maintenance for all teacher pc's. and i'm targetting.. do the yearly maintenance.. alangkah indah kalu dapat projek ni.. walaupun bukan aku yang bos.. tapi sekadar MACHAI.. aku tetap berkerja untuk bos kecik aku... sebab aku bukan MELAYU.. pasai MELAYU SUKA DENGKI SESAMA MELAYU... dan itulah MELAYU...

balik umah... dengan perut yang lapar sebenarnya.. bukan bos x mau bagi makan.. tapi pasai sepupu aku nak belanja Chicken Hart.. kerana besday aku.. hehehehe. best betul... akan ku belanja balik nanti.. Insya Allah.

kedatangan
  • musang "slim" = ijam dengan 8 ketul "chicken wing sahaja... hampeh mamat ni"
  • musang berisi = iwan dengan 6 ketul ayam semua part ajer... pencabar aku sepatutnya
  • musang streamy = are-peace dengan 10 ketul ayam.. mamat ni memang menakutkan...
  • musang darah manis (tunang orang) = 8 ketul ajer.. x pasti.. jaga badan kut...
  • musang besaq =e1 dengan jayanya 11 ketul... amacam? menang lagi.. tengah riak ni. kekekeke
balik umah dengan perut yang sendat gilak... mau tak.. ayam dah 11 ketul.. satu pinggan Coleslaw.. x masuk lagi tu.. ice Lemon tea kat 8 gelas.. waaa x larat wooo...

*/ balik layan DVD.......cerita lama.. Forest Gump... sambil dok terpikir.. rasanya boleh buat 15 ketul kalu petang tadi x layan mee kari dan mee goreng di sekolah teknik tu.. hehehehehe

No comments: