Monday, July 11, 2005

ari ni Burger King (BK) lagi...

bangun lewat... selepas pekena Tripple Whooper.. ditambah lagi kas-kas Restoran Silva... SS15... balik umah kul 3.40 pagi... entah apa punyer borak.. hehehehehe.. tadi gerak... ke Plaza Phoenix... amek borang Streamyx.. aku kan agent Streamyx ( sapa2 mau daftar.... kasi tulih dalam tagboard.. hehehehe)

lepas tu call bos kecik... tanyer dia kat mana... pi TTDI.. jumpa dia.. tulun buat satu installation... dan lepas tu pi satu opis lawyer.. kasi convinced kan dia.. supaya dia buat LAN.. dan ajar sikit macam mana buat file management.. berharap sangat.. dapat projek tu... Amin.

berita baik... sekolah teknik gombak mau buat network management.. Alhamdullilah.. ada duit poket.. setelah seminggu lepak sahaja... dan lepas tu makan tengah hari.. di Long John Silver sepatutnya.. tapi berakhir dengan BK lagi.. kali ni Double Whooper.. pasai semalam Tripple Whooper.. kekekekeke

selepas melantak... jalan2. dengan perut yang sendat.... hehehehehe sambil cari kedai komputer.. saja nak usha harga kat sini mahal tak... kekekekeke

*/ sat lagi nak pi pekena kas-kas dengan 1/2rul... kekekekeke Geng KAS-KAS... muahahahahaha

No comments: