Thursday, June 09, 2005

semalam yang panas.. bukan yang hangat...

sebelum kelas.. SMS member.. ajak pekena teh tarik... so habis kelas aku pun bergegas ke sana.. pasai janji kul 10.40 mlm.. saja bagi lewat tu.. pasai member memang lambat punyer... tunggu punyer tunggu... x sampai lagi.. sekali jam dah kul 10.45 dah... aku pun mangkuk jugak janji lambat sangat..

jam dah kul 10.49 dah.. waa hati sudah panas.. bukan sekali.. tapi masuk ni dah 3 kali dah... aku hantar SMS lagi... dan dia orang balas....

kawan1: waa aku dah tidur lah... esok aku ada appointment ngan client.. aku penat sangat ni...
kawan2: sorrylah.. aku ingat sekejap ajer.. aku jumpa member ni.. tapi lama pulak...

sememangnya panas betul aku semalam... teh tarik dah 2 gelas.. belum kira air kosong.. kan senang.. kalu cakap.. wei aku rasa x boleh lah.. lain kali lah... dah ler aku yang invite dia orang melepak... aku hantar sebelum kul 9 malam.. kan senang kalu ko balas sebelum aku habis kelas.. x yah ler aku jadi pak guard kat restoran mamak tu.....

*/ selepas ni.. aku takkan ajak lagi dia orang melepak.. buat habis credit aku SMS.. buang masa.. sakit hati.. sebab susah nak ajak orang2 pandai melepak bersama orang bodoh macam aku ni.... baik aku ajak orang sama bodoh macam aku melepak.. memang sampai tepat pada masanya.

No comments: