Sunday, June 05, 2005

pengantin pompuan mai...

auntie aku x buat majlis bersanding... hanya makan beradat ajer... tapi lauk x best.. HAMPEH punyer caterer.. lupa aku nak amek name card dia.. boleh jugak letak kat sini... aku sebagai tukang amek gambo... hehehehe.. sekadar pencukup kuota camera man...

berakhir dengan satu task lagi member aku bagi... amek hadiah dia dari sorang awek ni.. waa bab ni aku paling malas ni... dengan buat appointment kul 6 ptg ari yang sama... aku pun pi ler dengan cousin aku.. supaya aku x boring menunggu... sebab dulu jumpa pun... dah macam tiang lampu aku dalam Projet Wangsa Maju tu...

jam dah kul 6.15 dah.. mana minah ni... air kopi Cappucino Projet punyer mahal .. silap aku, x amek Hazel Decaf tu.. sedap sikit.. ni Hampeh punyer rasa... waa jam dah 6.25 x sampai lagi minah ni... aku punyer awal.. 5.51 dah sampai dah... waaa air kopi aku dah habis.. aku SMS.. pada kul 6.36 ptg.. dia reply.. boleh tak awak datang umah saya... saya x boleh keluar lah.

dalam hati... ada jugak nak menyumpah minah ni.. dah ler nak bagi hadiah kat bf dia.. aku pulak sebagai messenger.. banyak cengkadak pulak.. ada yang aku amek hadiah tu... aku campak kat tong sampah umah aku.. kalu x boleh kuar..cakap lah awal2.. ni siap janji ngan aku... dan aku pulak terpaksa SMS.. tanyer dah kat mana?

*/ selamat member tu... member baik aku... kalu baru semalam aku kenai.. mau setiap perkhidmatan RM 59 kalu tak de.. hantar sendiri.... muahahahhaha..

No comments: