Monday, June 27, 2005

pasai roti....

aku pi ikut member aku pasang streamyx.. maklumlah aku kan machai... pi satu Lawyer Firm kat SS22.. aku cakap ngan member aku.. kalu dia nak setup LAN.. mau tragedi di Taman Desa berulang....

bos aku: biler nak bayar kak?
kakak: bukan apa dik... bulan ni pun sangkut.... paling cepat
2 minggu.. paling lambat.. sebulan.
aku:(menelan air liur).. pasai apa.. duit aku dah guna beli RAM
dia orang...

sekali sampai.... bos dia x der.. so staff x tau nak buat decision pc mana patut ada Internet... maklumlah tiada LAN. so sorang awek tanyer kami..dah makan ker... kami jawab sudah... kerana x suka makan dulu.. suka habih keje satu hari baru makan tengah hari... sekali dia offer satu bantal roti putih... suruh kami beli Jam.. kalu nak makan... baik punyer ayat....

*/ aku kalu boleh nak ketawa guling2 tetapi hanya senyum ajer.. tunggu kuar dari opis mau bantai gelak kaw-kaw.. muahahahahha

3 comments:

marco said...

Taiko, aku ade business baik utk citer dgn ko ni. Biler kita boleh jumpe and slow talk?

Wirawan Terulung said...

kalo haku lar e1....
haku gelak guling2 sampai pengsan depan dia jer...

muahahahah

Op said...

er next time, mintak 20% bila confirm nak suh buat kerja.

bila habis kerja bayar balance.