Wednesday, June 01, 2005

ari ni dapat lagi satu projek...

Alhamdulilah... walaupun talak pandai.. ada sikit2 projek.. boleh lah hidup.. kali ni pasang USB-Host Card.. kat satu pc kat Ampang.. bos dia Datuk.. so dia tanyer.. lama tak.. aku kata bagi aku setengah jam.. tapi sebenarnya tak sampai 15 minit pun... maklumlah professional punyer class ( bukan daripada kalangan teori... tapi hands-on skills... muahahahah sungguh riak... takbur.. sombong pernyataan ini.. kekekekeke)

cuma yang sedih .. setelah siap.. boleh dia nak bayar ari Jumaat.. dalam hati aku dah bertan-tan maki hamun.. keje nak ari ni siap.. tapi payment lewat... boleh pulak cakap tak de duit kecik... dalam hati berapa besar duit dia.. bak mai kalu ada note seribu pun... aku boleh tolong kecilkan... sedih2... tunggu lagi payment.... ikut hati nak aku sound balik kat datuk tu.. boleh tak saya buka balik apa yang saya pasang tadi.. then saya akan pasang biler masa datuk ada duit kecik.....( cuma aku kesian kat orang yang introduce kan aku... tu aku x mau cakap)