Friday, June 03, 2005

aku semayang kat BALAI POLIS..

kul 12.30 macam tu.. bos aku call.. dia accident.. waa aku pun merempit ke Federal Highway.. pasai nak nenok kereta dia. sampai sana ada sebijik tow-truck.. then dia pun sains borang kebenaran tarik kereta. so aku x boleh nak buat apa2.. melainkan teman dia.. ke Balai Polis..

berderai kancil langgar bontot Volvo 740.. muahahaha.. aku tanyer pasal apa ko langgar dia.. dia cakap saja nak test.. muahahahhaa (sebenarnya terlelap.. kekekeke) teman punyer teman.. aku ingat kan polis ni reti semayang.. rupa-rupanya semua x semayang termasuk lah aku...

lepas settle semua.. bayar saman.. pi bengkel pulak kat Jalan Kilang, PJ.. sains form lagi.. claim insurans dan macam2 lagi lah... makan tengah ari kul 4 lebih... bos belanja.. hehehehe.. selepas semua settle..aku pun balik berbekal maggi goreng 2 bungkus... memang sedap... kena ajak tuan mak itam pekena sekali...

bersiap ke umah mak cik aku.. pasai anak dia kawin...

1 comment:

Anonymous said...

Very nice site! »