Tuesday, May 17, 2005

kawan....

aku x pilih kawan... semua aku pukul rata.. lagi best kalu kawan tu sama minat macam aku.... suka makan... suka lepak mamak.... suka lepak Imbi... layan latest gadget.... tapi aku cukup bengang... kalu... kawan yang kita kenai (tapi x pernah jumpa) tiba2 tak reti nak bercakap.. HAMPEH sungguh.... pasai apa yek....
  • sebab mungkin pakaian selekeh kut... ( memang masa tu selekeh gilak... )
  • sebab rambut x minyak kut...(rancangan asal hanya lepak mamak sahaja)
  • sebab x pakai kasut kut...( hanya selipar jenama bowling... pasai kata lepak mamak)
  • dan mungkin sebab2 lain... ( kerana x jangka boleh jumpa kat situ.....)

tapi aku peduli apa.... tiada masalahnya.. kalu kawan yang kita kenai tu x mau cakap.... rasa macam cakap ngan lantai.... dan selamat lantai tu cun.... dan lagi hampeh untuk aku... kalu ada dialog macam ni...

member1: aku sebenarnya dah down giler mood aku... dah ler pagi tadi aku pi cari solution kat BSN.. pasai apa network dia asyik down.... tunggu ko kat mamak lama gilak.... lepas tu pi midvalley.. kononnya layan "Tentang Dia".. beratur panjang.. tiket pulak habis.... layan Burger King... Vanila Coke... pulak habih... tapi sekarang aku happy gilak...

aku: pasai apa ko happy...

member1: pasai aku dah tau..yang ko ni bukan gay...

aku: HAMPEH betul... takkan aku gay...cikoi sungguh...

member1: waaa cayaler.. sudah ada awek sekarang....

aku: wei bukan awek aku lah.... kambing betul.....

member1: aku peduli apa.. janji dia tu pompuan.. muahahahaha

4 comments:

hafrul said...

hampeh..hampeh..

hafrul said...

hek..hek..

sfsd said...

coach outlet online
burberry outlet online
michael kors outlet online
ralph lauren outlet online
longchamp outlet online
oakley outlet online
ugg boots sale
ugg boots
coach outlet online
burberry outlet
toms outlet online
north face outlet
chanel outlet online
oakley outlet
coach handbags outlet
michael kors outlet
mcm handbags outlet
gucci handbags outlet
burberry handbags outlet
michael kors outlet
burberry outlet
nike outlet,nike shoes
ralph lauren outlet
ray ban outlet
nike shoes outlet
nike huarache
air max shoes outlet
supra shoes outlet
toms shoes outlet
coach outlet online
coach outlet
michael kors canada
black friday
coach factory outlet
ugg australia
air max,nike air max
coach factory
coach outlet online
michael kors outlet online
coach factory outlet online

chenlina said...

chenlina20160129
tory burch handbags
coach factory outlet
tory burch sale
christian louboutin outlet
coach factory outlet
christian louboutin shoes
coach factory outlet
ralph lauren outlet
tiffany and co
oakley sunglasses
beats by dr dre
oakley outlet
louis vuitton handbags
canada goose outlet
cheap oakley sunglasses
louis vuitton outlet
oakley outlet
canada goose outlet
canada goose
pandora jewelry
air max 95
ugg sale
tods shoes
louis vuitton
lebron james shoes 13
cheap jerseys
replica watches
supra shoes
giuseppe zanotti
cheap nfl jerseys
coach outlet store online
adidas superstars
nike huarache
coach outlet store
michael kors outlet online
tod's shoes
ralph lauren polo shirts
swarovski outlet
ray ban sunglasses outlet
celine handbags
as