Sunday, May 29, 2005

ari ni ada kelas.....

bangun pagi..pi kelas.. selamat cikgu best... memang best.. aku suka.. tapi aku cukup x suka dalam kelas aku ada minah yang gedik2.. suka potong cakap cikgu.. pasai aku jenis senyap... paling aku x suka kalu ada orang tengah mengajar ada ajer.. yang interrupt.

kelas yang kedua pulak... waa manyak boring... kali pertama jadi cikgu... memang boring.. sekali minah gedik ni satu kelas aku lagi... waaa HAMPEH.... Boring2....

janji ngan sorang member mau pasang PC... sekali dia mai lambat... HAMPEH.. aku dah sampai Low Yatt... dia x sampai2 lagi.. ni cukup panas ni.. walaupun baju dah separuh kuyup dah.. maklum jadi mat rempit dikala hujan. Call bos.. bos pun mai.. pasai nak verify harga projek Wi-Fi... harap2 jadilah... Amin.

sekali dah kul 5 lebih macam tu.. sampai member aku yang janji kul 3 petang. Bagus punyer MELAYU. Cousin aku pun mai... lepas beli semua barang.. kali ni Sempron pulak.. semalam Pentium menjadi sasaran... aku pun gerak balik... pi Shah Alam.... ada teater maa.... Sel 62.. masuk FREE... aku suka part ni..

mata dah rabak.... selamat tidur.

6 comments:

ijam said...

wan.....
apa khabaR? aku rasa kalu awek gedik bagi aku settlekan...maner tau kot aku kenal dia....dah le dalam kelas tu ko sorang jenis pemdiam ler....kenapa tak sound aje kat awek tu...?

yang lagi satu tu pun mangkuk hayun janji taj tepat ler....kalu begitu suruh dia datang dulu ke tempat tu....oklah.

Anonymous said...

e1

nak tanya skit. kalo nak pasang WLAN card kat laptop, yg mana yg bagus? tau tak brape hargenye?

many many thanks!

lis

akutertekan said...

weh aku kah yang dimaksudkan janji tak tepat tu? kalau betul la aku, aku nak tonyoh sikit, amboi2 sejak biler lak aku janji pkl 3 ptg? ko kata kelas habis pkl 4, dan aku dah pun sound sama ko aku sampai empat lebih... mangkuk hayun (tu kalau aku la yg dimaksudkan tapi kalau org lain)... siut betulla member ko yg dtg lambat tu, kesian ko tunggu lelamer... hehehehe!!!

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!

Anonymous said...

best regards, nice info »

Anonymous said...

Keep up the good work File cabinet manufacturers central heating pumps Oldsmobile silhouette starter repair http://www.freepopupblocker8.info back pain relief stretching video Get party started with fancy dress Meridia without perscription Levaquin dosage for prostatitis nissan truck