Monday, May 16, 2005

aku jadi messenger...

semalam sepatutnya aku pi Zoo.. nenok sedara dan kawang2.. tapi aku bangun pun dah lewat.. lepas tu ada hal pulak tak dapat elak...aku sesat pulak lagi... so memang patut aku x sampai Zoo. (aku sesat kat Shah Alam maa... )

tepat kul 3.35 aku dah terpacak kat Projet Wangsa Maju... pasal aku kena jadi representor kepada member aku untuk jumpa satu awek.. memang satu task yang berat... dan lagi berat bila jam dah kul 4.00... mana minah ni.. dah ler aku x kenai...

tepat jam 4.01 minit.. aku dapat SMS... dah sampai ker... pergh... ni rasa nak maki hamun ni..
jam 4.14 minit macam tu.. disapa oleh satu minah... then mula salam kenai.. muahahaha.. punyer bagus minah ni.. pi tinggalkan adik dia dalam kereta.. jadi jaga lah budak tu... kekekeke
aku suruh adik dia sekali join hehehehe... cuma yang pelik apsal minah Projet tu usha kami macam x puas hati..... kesepian kah dia... kekekekeke

borak punyer borak... seperti biasa.. banyak bertanyer pasai member aku.... so aku kena backup member aku sebaiknya... sebab ini keje berat.. silap aku cakap.. memberi kesan pulak.. hehehe

berakhir kul 5.26.. itu pun member aku call... tanyer khabar.. bila nak jumpa.. hehehehe.. kalu tak mau borak x hingat dunia.. kekekekeke

1 comment:

Op said...

patutlah kau tak g tgk kazen2 semua. lambat bangun rupenya. :P