Tuesday, April 05, 2005

sepatutnya pi library...

ada member pulak call... opis dia kat Philleo Damansara.. waa best ni, boleh dapat duit maa.. problemnya tetiba PC dia tak de internet connection.

aku sampai sana.. sekali guna timenet broadband, waa ni yang moskel. pasai modem tiada interface x macam ADSL modem yang biasa aku configure. ada interface, dimana kita boleh do the configuration setting,

setelah dok nenok2.. dah ler tiada pengalaman pasai time net.. akhirnya aku berjaya.. dalam hati.. waa ni best dapat duit. dia tanyer berapa mau charge.. aku cakap nanti dulu.. kasi test sampai esok.. kalu boleh, tiada masalah aku mai sekali bawak resit servis.

yeyeyeye dapat duit... aku tidak berasa rugi walaupun terpaksa lepak kat opis dia dari tengah ari sampai ke petang... janji dapat ilmu dan dapat duit. Amin.

x sabar nak menunggu esok.....

No comments: