Saturday, April 30, 2005

semalam pi Kelab Century Paradise...

mendapat panggilan dari Razak.. kasi tau.. ada masalah ngan AP yang ari tu pasang.. alamak.. aku pun x de manual pulak.. lupa nak cari...tapi akhirnya.. dapat jua.. selesai masalah... projek pun dah hand-over.. tunggu duit ajer.. yeyeyeyeye dapat duit.. x sabar rasanya...

ari ni pulak pi Cyberjaya.. lupa pulak nama bangunan.. yang penting buat "bridging"..(susah kalu nak cakap kat sini.. kalu nak tau lebih lanjut.. kasi enroll CCNA punyer kelas ok... muahahahaha promot beb... )
sampai ajer.. keje mencari cable... dah jumpa cable.. keje pasang AP.. lepas tu... kasi test.. then pi bangunan lagi satu... pasang satu lagi AP.. mesti ada 2 baru namanya "BRIDGE". setelah selesai... keje menge"test", waa berjaya... best2... hilang penat sekejap...

setelah semua selesai... kami balik.. singgah Serdang Lama.. lepak Sri Utama.. makan tengah hari maa.. lapar gilak... bagus punyer makan.. kul 5 lebih.... Toche BOSS kasi belanja... tapi Telor Bungkus dia x sedap.. jangan order kalu pi sana ok kawang2

*/memang mantap betul data centre dia orang... bile boleh keje macam tu? tapi sebelum keje .. kasi amek gambo dulu... buat berangan-angan ... kekekekeke

5 comments:

Anonymous said...

boleh citer sikit camana nak buat bridging? apa kegunaan dia? kalau tak buat bridge apa lak problem nya?

Hua Cai said...

ugg boots, http://www.uggboot.com.co/
cheap nfl jerseys, http://www.cheapnfljerseys.org/
snow boots, http://www.wintercoats.us.com/
air max 2014, http://www.airmax2014.net/
soccer jerseys, http://www.soccerjerseys.us.com/
roshe run, http://www.rosherunshoessale.com/
tory burch shoes, http://www.toryburchshoesoutlet.com/
ugg outlet, http://www.uggoutletstore.eu.com/
adidas outlet store, http://www.adidasoutletstore.us.com/
nike air force 1, http://www.airforce1.us.com/
ugg australia, http://www.uggoutlet.in.net/
longchamp handbags, http://www.longchamphandbag.us.com/
stuart weitzman boots, http://www.stuartweitzmanoutlet.us/
hogan, http://www.scarpehogan-outlet.it/
ray ban sunglasses, http://www.ray-bansunglasses.eu.com/
michael kors outlet store, http://www.michaelkorsoutlet-store.us.com/
nike free, http://www.nikefreerunning.org/
ugg outlet, http://www.uggsoutlet.us.org/
cheap nhl jerseys, http://www.nhljerseys.us.com/
louis vuitton handbags, http://www.louisvuittonhandbags.org.uk/
true religion jeans, http://www.truereligionjean.in.net/
nike free uk, http://www.nikefreerunning.org.uk/
nike mercurial, http://www.nikemercurial.org/
toms shoes, http://www.toms.us.com/
air max 90, http://www.airmax90.us.com/
20151016caihuali

Bảo Ngân Nguyễn said...

thiet ke nha pho thiet ke biet thu thiet ke nha dep tu bep dep xay dung nha pho xay dung biet thu thi cong noi that chung cu thi cong noi that nha pho thi cong noi that biet thu thi cong nha dep noi that nha dep do go noi that phu kien tu bep nha dep tu van thiet ke noi that thiet ke noi that biet thu thiet ke noi that nha hang thiet ke shop thiet ke chung cu oz thiet ke noi that phong ngu thiet ke chung cu thiet ke noi that

raybanoutlet001 said...

air jordan shoes
fitflops
nike huarache sale
timberland shoes
michael kors handbags
nike huarache
nike roshe run
skechers go walk 3
adidas nmd runner
nike huarache

姚嘉 said...

atlanta falcons jersey
nike air huarache
ghd hair straighteners
ecco shoes
new balance shoes
texans jerseys
nike air max 90
dolce and gabbana outlet
oklahoma city thunder
bears jerseys