Sunday, April 17, 2005

selesai fasa 2 bagi seksaan exam....

menunggu siksaan yang ketiga... jumaat depan... habis exam... kepala pun tak betul... malam minggu... apa lagi plan ngan are-peace... pi melaka... sebab sepatutnya aku join sama.. tapi ada exam... target aku makan BBQ ikan...

bertolak kul 7 malam... setelah macam2 masalah... akhirnya dapat jua selesai... sampai sana kul 8.31 macam tu... jumpa sama Pak Let.. dan Kak G... macam biasa.. kasi kaw-tim sama tuan camp.. mana tau.. kalu aku nak pi sorang2.. muahahahaha..

melayan ikan bakar... takut jugak nenok ikan tu... punyer besar... makan pun apa lagi.. kalu ada T-Rex sebelah.. T-Rex tu pun boleh tabik spring... muahahahaha.. lepas tu join aktiviti dia orang... ada show pulak... kasi layan lah... JIWA KACAU lah katakan....

nak balik... tayar pulak tersangkut dalam lubang... kena pulak musim hujan... memang cantik... peserta Jiwa Kental lah menjadi mangsa... toche semua.... akan ku kenang budi semua kerana belum tukar tayar lagi.. kekeke


ini lah lubang yang makan tayar kereta aku... kekekekek.. sungguh kijam ni lubang....muahahahaha

setelah kereta berjaya... amek lah gambo sebagai bukti.. dah sampai... hehehehehe


aku di tepi "main entrance"..... amacam cantik tak signboard..KAWASAN LARANGAN MEROKOK tu.. kekekeke

ok mau lepak... ada member ajak bermuzakarah pulak kul 3.00 pagi ni... jom mamak...

*/ banyak pengajaranya.... jika nak balik salam semua orang... kalu tak kereta korang masuk lubang.. pesan Wak Din... kekekeke... amanat PRESIDEN tu... jangan dibuat main... muahahaha. tapi buat-buat lupa tidak mengapa... muahahahahaha