Monday, April 25, 2005

jumpa sifu...

tadi lepak kat Restoran Hidayah Tom Yam.. sapa budak Ampang tau ler ni tempat.. semata-mata nak jumpa SIFU waa... memang mantap ini mamat.. kekekeke.. silap.. BELIAU.. hehehehe.. untuk buat kelas LPI stand for Linux Professional Institute... ni Professional Certificate jugak...

bincang pasai kelas.. masa... dan macam mana.... mintak2 dapat lah sijil ini... memang tengah demand giler sekarang.. kalu company ni tu x nenok benda lain... kalua ada bunyi DEGREE susah ler bagi aku...

tapi aku lepas ni kalu dah ada sijil macam ni... aku x mau keje dah... mau BUKAK IT Solution sendirik... amek staff pun yang ada professional certificate. segala degree.. diploma IT.. kasi simpan ok.. kat syarikat saya tiada istilah degree holder.. u tau buat u duduk kat sini.. u talak tau buat.. cukup bulan kasi angkat kaki..kekekekeke(berangan-angan dulu.. muahahahaha...)

No comments: