Tuesday, April 19, 2005

ari paling sibok....

pagi tadi gerak ke USJ 11... hantar satu PC client... lepas tu gerak ke Clickers, Kelana JAYA.. utnuk dengar talk pasai macam mana nak jadi Reseller bagi Streamyx... hehehehe.. ini pun Uncle aku suruh pi.. x tau apasal.... aku pun pi.. dan aku adalah orang yang terkahir sampai... sebab uncle aku cakap dia mula kul 11 pagi.. aku pun sampai kul 11 pagi lah.... rupanya kul 11 pagi tu masa tamatnya....

orang tanyer satu soalan... tapi aku tibai 4 soalan.. pasai aku orang yang terakhir sampai... kekekekek mau angin mamat tu.. muahahahha.. sebenarnya banyak lagi aku nak tanyer.. tapi mamat tu belah cepat sangat... x per lah.. kalu x mau layan aku.. akan aku pi Faratech tu sendiri... muahahahaha.. jumpa kat sana... kekekeke

lepas habis.. talk... gerak taman melawati.. sambung projek usahasama.. berharap ari ni boleh hand-over tu projek.. dan dapat upah... sekali x siap jugak.. pasai silap MANAGER kelab tu... apa punyer menggong.. dah daftar streamyx.. lepas tu pi terminate.. bile kita tanyer.. semua dah ada.. tinggal on ajer.. KAMBING betul....

ok projek tertangguh.... Bos aku suruh tunda dulu... ok.. BOS... balik lepak lagi melawati.. pekena mee goreng mamak... lepas tu.. gerak pi Gombak.. jumpa adik aku kejap.. tanyer apa khabar.. muahahaha.. lepas tu lepak kat Restoran HAJI TAPAH.. taman ibukota... lepak ngan System Administrator.. Cempaka Holding.. memang mantap ni mamat.... cayalah... tengah amek MCSE 2003... mantap2... satu ari nanti aku pun nak jugak certifiacate ni.... tengah tunggu bantuan sapa2 ajer.. heheheheh.. x cukup duit maa...

*/ ok mau tidur.. selesai sudah cerita ari selasa.....

No comments: