Monday, April 18, 2005

ari ni projek usahasama ngan WAK DIN..

pagi tadi ada Ujian Bertulis... aku ingat Asas IT.. sekali SQL pulak... selamat boleh jawab sikit.. tapi paling sedih bahagian B.. kena buat coding... dalam ASP.. lepas tu buat satu interface dalam bentuk web based.. untuk query database yang diberi....

sungguh sedih.. Bahagian B aku x tau apa nak buat... nak mula pun x tau macam mana... apa lagi sessi menghentam, guna VB... aku test buat layout dulu.... asyik x jadi.. dulu aku tau VB ni.. asyik buat projek member2.. maklum lah simple project dia orang... tapi kali ni memang aku tak tau apa-apa pun... lagi pun aku tak tau nak studi apa...

akhirnya... aku hantar layout ajer.. x sempat nak buat apa..... maklum aku bukan developer maaa.. aku hanya tukang lap kibod.....

sebelah petang.. projek usahasama berjalan.... sampai ukur semua benda... kasi angkat barang... terus pasang.. buat wiring... bagi Cat 5 dan untuk AP... kat Kelab Century Paradise... projek tamat kul 7 lebih... lepas tu bos belanja makan... kekekekeke.. Toche WAK.

ok mau tidur.. aku dah penat gilak..... kul 12 ni ada member nak jumpa pulak... nenok PC dia.. ok jugak.. aku tengah x de keje... boleh jugak asas skill baiki PC-PC ni... maklumlah aku tengah belajar ni...

*/ berharap aku dapat bangun kul 12 malam ni.. untuk pi ke Bandar Manjalara

No comments: