Wednesday, April 20, 2005

ari ni exam aku bagi Skill Based utk CCNA 1...

memang aku x prepare apa.. sebab trainer aku cakap.. hanya crimp cable dan guna tester check balik cable tu.. so aku pun memang x tau nak baca apa... takkan nak crimp cable pun hafal teori kut.. muahahahahhaa

biler sampai sana.. sekali ada soalan pulak... kira Subnet Address.. HAMPEH punyer trainer.. cakap tak serupa bikin.. aku pulak keras sekejap... dah ler x baca... boleh pulak lupa bagaimana nak kira... tapi akhirnya aku jawab jugak... tapi sememangnya salah lah gamaknya... tapi selamat dapat 72%... ( lulus sedikit ajer... below 70% GAGAL......)

Alhamdulilah... walaupun tidak studi...aku risau jugak..selamat skill based x masuk dalam exam bagi CCNA 1....
yeyeyeye... perfect crimp.... trainer x puas hati ngan aku punyer crimp.... apsal kemas sangat... muahahahaha..
( ni tengah riak dan takbur ni.. kekekekeke)....

*/ menunggu minggu depan pulak... risau aku..... online exam... ramai telah gagal.....takkan aku pun nak gagal sama... tidak.... aku mau result with perfect score... above 85% dapat surat tahniah dari Cisco.... itu yang aku mau.... aku mauuuuuuuuuuuu.... Insya Allah... Amin.

No comments: