Sunday, April 03, 2005

ari ahad.

ingat nak qada semua tidur yang tak cukup selama 1 tahun lebih bekerja di sebuah multimedia production house yang tidak terkemuka...tapi x leh pulak... end-up.. pi jumpa member tanyer tips.. kan nak exam ni.. kekeke

selamat ada lah tips2 yang best...kalu tak keras semua benda masa exam. kalu dah keras apa mau bikin maa.. fail lah itu paper.. kekekeke

petang layan lagi cerita Dodgeball pulak.. kekeke.. dah macam pesta layan DVD pulak.. satu ari satu DVD.. semua member punyer.. kekekeke.. harap aku nak beli entah biler lah.. ni tengah angin lagi ni.. gaji bulan 3 tak dapat lagi...


mau azab kalu dapat awek macam ni.... hehehehe

nampak gaya ari ni tiada mamak.. tapi mau tidur.. ngantuk gilak....jom tidur.

No comments: