Tuesday, April 26, 2005

aku langgar anjing... atau anjing sengaja cari penyakit..

lepas lepak mamak.. kat Sekyen 17 Pj aku pun balik... on the way balik aku perasan seekor anjing.. kelajuan masa tu 70km/j... tiba-tiba anjing tu boleh melintas.. waaa.. aku tak sempat nak elak.. aku terlangar kaki dia.. selamat kaki dia.. kalu kepala dia... mau mati maa

hanya jeritan batin dan zahir anjing kendengaran.....

kalu ko baca blog ni anjing pasai apa aku tidak patah balik....
  • dari jauh macam rupa ko ni anjing jalanan... tiada bertuan.. besar pulak tu... buatnya aku patah balik... ko gigit aku... mau kena kuarantin aku malam ni kat hospital
  • kalu aku patah balik.. mau ko panggil member2 ko.. mau jadi aqiqah aku malam tu....
  • kalu tidak aqiqah pun.. mau aku kena sergah tuan punyer anjing serta parang kontot... ooo tidak ler
  • bukan x mau mengelak maaa..ko lintas jalan pun.. main terjah ajer.. jika aku elak.. mau aku cium 'divider', malam tadi... jika aku elak ke tengah... mau kena sebat dengan kereta.. ( ko perasan kan driver yang MANGKUK kat belakang aku tu.. punyer lah rapat dok cucuk aku...)

disini ingin aku katakan... sorry lah anjing ok.. aku terlanggar kaki ko.. aku rasa dalam seminggu.. boleh sembuh... jangan risau... sikit ajer kan... itu pun aku dah cuba sedaya-upaya mengelak tu..... ok... esok aku exam maa.. kasi tulun doakan.....

1 comment:

marco said...

hello kawan.. anjing tu tak leh bace maaa.. kalau dia dah baca tentu dia mintak ko bayar ubat luka2.. :) Syukur ko selamat kawan..