Sunday, March 13, 2005

kelas ali ni maa

dari pagi sampai kul 3 kelas ari ni... itu pun nak buat lagi kelas ganti.. parah2... balik rumah terus mandi.. dan bersiap guna pakai baju yang pi kelas semula.. kekeke. ( mau jimatkan tempoh hayat baju....hehehehe)

pi shah Alam.. cousin aku bertunang... uncle aku cakap lepas zohor dia orang bertunang.. so sekarang kul 4 lebih dah.. so aku mai untuk makan ajer.. muahahaha.. sampai sana.. pelik jugak, apsal semua orang x mau balik ni... aku sampai sana jumpa bapak aku..cakap belum start lagi lah..

waa aku mati2 ingat dah habis dah.. rupanya rombongan lelaki belum sampai.. tugas pertama camera man... semua benda snap.. janji snap.. hancur ke x jadik ke.. x per.. pasai uncle aku sorang lagi guna Handycam..... mak orang.. anak orang.. awek orang... dan semua orang.... aku snap... digital maa.. pedulik apa aku.. janji bukan filem... hehehehe

lepas tu.. masa menyarungkan cincin... boleh pulak masa nak sarung tu.. memory stick penuh.. laa.. tidakkkkk... ni benda yang paling penting.. boleh pulak masa ni memory stick penuh.. aku pun pelik....... apsal dah penuh.. sekali setting tu dia 2048 x 1960..... waa uncle aku ni nak buat banner letak depan umah ker.. bapak besarnya.. waa aku dah miss part paling penting..

terpaksa guna 64 Mb sebagai spare.. memory stick.. kali ni terpaksa import sorang awek jadi mak cik.. untuk sarungkan cincin... terpaksa adakan lakonan semula.. lepas tu acara makan lah..

menu
  • mee bandung kut...
  • roti jala
  • sardine roll.. paling sedap
  • karipap daging ....... kurang sedap.. kekekeke

selepas tu makanlah kek hantaran... Secret Recipe maa.. memang best.. hehehehe sebab free, muahahahaha on the way balik..... ummi call suruh beli sate.. untuk atuk aku.. waa atuk aku tetiba nak makan sate... beli kat Sekyen 16. lepas tu gerak.....

malam ni shift aku jaga atuk aku kat hospital... mau gerak..

*/ selamat bertunang... kepada cousin aku... Nur Farra.

No comments: