Friday, March 04, 2005

bila bos pelik.....

ari ni aku pi UPM.. sebab ada jawtan kosong... berpandukan arah yang diberii oleh Lan.. aku sampai dengan selamat... tapi selamatler.. itu staff kasi usha borang yang aku isi... sekali salah daa... HAMPEH punyer LAN.. kekekekeke... ini borang pegawai ni... awak salah isi bolang ( dalam hati... x layak ke aku jadi pegawai....)

lepas selesai... balik.. sampai opis awal kul 9 macam tu...bos pun tanyer.. apsal awal...waa ini ihklas ker.. atau perli.. aku jawab saja mai awal.. jumpa kawan (dalam hati.. aku nak cabut awal ari ni... muaahahahaha)

apa lagi buat ler keje aku... sebenarnya assignment nak hantar esok.. talak siap lagi.. semua berpunca dari GAJI,
selamat hutang semua dah settle... baru rasa lega.. ari ni aku jadi student di masa opis hour.... hehehehe.. setelah semua siap.... masa binding... hampeh punyer machine.... boleh pulak dia bind tiada lubang... PANAS hati betul, selamat 7 helai.... terpaksa print sekali lagik....

jam dah kul 5.15.. masa untuk cabut...pasai aku mai kul 9... sepatutnya 9.30... awal 30 minit.. kena balik awal 30 minit.. baru adil namanya.. kekekeke... ok mau semayang dan cabut...
.

No comments: