Monday, February 28, 2005

ari ni pi keje....

minggu ni tidur best betul lah... sebab aku terbalik sikit.. kalu sejuk sangat.. memang susah nak tidur... kena suam2 ajer baru boleh.... kena pulak musim panas... tidur dengan seluar pendek... waa tu pasal dapat suam2 ajer tu... tu yang tangkap lentok giler....

ari ni bangun pun terlajak dah.. kul 9.28 pagi... dah janji pulak dengan Encik Khalefur.. pasai PC dia.. pukul 9 pagi.. waa apa lagi bersiap sepantas kilat..... x macam pompuang.. mau sejam lagi x kuar umah.. kekekekeke..

sampai tempat En. Khalefur kul 10.11 pagi macam tu... selamat naik kuda.... jadi mat rempit.. kalu ada keta.. mau sampai kul 11 pagi.. kekekeke.. lepas nenok pc dia.. waaa Power cable yang ke HDD tu longgar.. pasai tu.. x dapat detect HDD..... waa penat aku dari Subang ke Seksyen U6 tu...

lepas tu bos call... tanyer ari ni mai tak.. waa soalan menarik.. aku cakap aku mai... tulun beli blank CD-R.. cheh.. aku ingatkan apa......... lepas tu merempit ke Imbi pulak... lepas angkat CD-R, gerak balik ke opis.. sampai opis dah kul 12.05 tgh hari.. kekekeke..

cerita sedih........ gaji aku x masuk lagi......... bulan 2 tak pasti biler dapat......... waa dah ler aku berhutang dengan mamat ni.. macam mana ni beb? aku ingat aku nak bongkar balik.. kepada penama2 yang masih tidak bayar hutang baju GMI... sebab aku kalu ada duit.. aku memang x berkira..... tapi biler aku sudah tiada duit...... Sorry kawan... aku lah manusia SEBAKHIL-BAKHIL MANUSIA...........

lepas ni mau pi umah Iwan.. ada kenduri arwah.. ayahnya meninggal pagi tadi.. Al-Fatihah.

3 comments:

Anonymous said...

x macam pompuang.. mau sejam lagi x kuar umah.. kekekekeke.. ---> ewah sedap nyer tulihh.. ingat ker semua pompuan cam tu ka?? :p

huanglin said...

cheap ray bans
abercrombie
michael kors outlet
true religion
hollister
louis vuitton outlet
jordan 11
coach outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
abercrombie
oakley vault
ray ban sunglasses
coach factorty outlet
burberry outlet
tod's shoes
oakley sunglasses wholesale
burberry scarf
christian louboutin
abercrombie store
michael kors outlet
ray ban glasses
caoch outlet
true religion
louis vuitton
louis vuitton handbags
chanel outlet
nfl jerseys
louis vuitton
lebron james basketball shoes
ralph lauren outlet
chanel handbags
louis vuitton handbags
abercrombie
kobe bryant shoes
coach factory outlet
gucci outlet
christian louboutin outlet
louis vuitton
coach factory outlet
caihuanglin20150623

chenlina said...

chenlina20160607
ray ban sunglasses
mont blanc pens
michael kors outlet
christian louboutin outlet
louis vuitton outlet stores
cheap ray ban sunglasses
jordan concords
coach outlet store online
true religion
louis vuitton
louis vuitton outlet
coach outlet
coach outlet
polo ralph lauren
christian louboutin shoes
michael kors outlet
kate spade
michael kors outlet
michael kors outlet online
kobe 9
nike uk
oakley sunglasses cheap
coach outlet store online
cheap toms
kevin durant shoes 7
adidas nmd
adidas originals store
cheap jordans
nike roshe flyknit
fitflop sandals
oakley outlet
nike store
ralph lauren uk
oakley sunglasses
tory burch outlet
louis vuitton
burberry bags
michael kors outlet clearance
supra sneakers
adidas originals
as