Sunday, February 13, 2005

ari ni operasi memepah Ayam....

ari ni pi library sat... saja usha buku yang boleh dipinjam.. lepas tu buat harta.. kekekekeke cukup ari terduduk bayar denda.. muahahaha... balik dari library.. dah kul 3 macam tu..... tunggu Ijam (cousin aku) mai umah... pasai x puas hati mau main ping-pong.. kekekeke..

gerak pi 3K.. sapa budak Subang Jaya.. tau ni tempat.. macam sport centre semua ada... memang best.. hehehehe...layan 1 jam... waa ni lah kali pertama pegang bat ping-pong setelah hampir 7 tahun x main dah.. kekekekeke.. asyik servis pun boleh keluar... main 7 set.. semua hampeh.. semua kalah............. asyik kene perli ajer.. panas2....

waa terasa terhina betul... kekekekeke.. tapi tak mengapa.. pasai mamat ni mau open table malam ni... diatas nama Projek MEMEPAH AYAM kat Chicken Hut, Sunway Pyramid....

balik umah aku sat.. melepak.. sambil layan drama entah apa entah... sambil tunggu.. ketibaan cousin2 yang lain....setelah semua sampai.. kami pun bergerak.....dan tanpa membuang masa.. terus pi ke Chicken Hut... pasai semua dah lapar... Target 10 ketul ayam (sama ada OR atau Spicy)

kehadiran cousin...
  • Ijam ( budak USJ 4, Subang Jaya.....)
  • Apis ( budak Precint 8,Putra Jaya..)
  • Abg Dee ( budak Kg. tunku, PJ)
  • Idogh ( budak kg. tunku, PJ)
dimulakan ngan semua 3 ketul ayam.. kekekekeke..

lepas 5 ketul ayam... perut aku dah semacam... waa ni mesti kes.. minum 100plus petang tadi.. mau tak perut kosong.. semua x mau makan... konon2 x puasa.. hehehehe... lepas tu adegan mengambil gambo masing.. sewaktu makan.. muahahaha

semua berhenti seketika.. setelah semua nya sebu... sambil menunggu ayam yang baru... aku tambah lagi 2 ketul.... menjadikan 7 ketul... waa tidak lah perut semakin sebu.... tahun lepas aku berjaya buat 8 ketul ayam... takkan tahun ni 7 ajer... takkan semakin kurus kut.. ahaks...

kali ni mengambil masa yang lama.... berehat sambil makan buah-buahan... borak2.. untuk tunggu semua ayam tu 'Q' masuk perut.. kekekeke.. bak kata Ijam... waa ni macam boleh pecah abdomen.. muahahahahaha

jam dah 9.18 ..... aku tambah lagi 3 ketul.. menjadikan 10 ketul........ waa berjaya2..Amin...

result
  • Ijam = 3 ketul (3 dada)
  • Apis = 4 ketul ( 4 dada)
  • Abg Dee = 3 ketul sahaja ( 3 dada)
  • Idogh = 7 ketul (3 chicken wing, 4 dada)
  • Aku = 10 ketul dengan bangganya... 3 chicken wing, 3 drumstick, 4 dada
*/ tips kemenangan.... jgn makan dada dulu... kekekeke.. makan dari bawah.. muahahahaha

No comments: