Wednesday, February 02, 2005

ari ni aku cuti....

semalam x buat apa pung.... asyik melepak ajer... tepi katil.. tepi sofa... lepas tu atas katil... badan semacam ajer... mau taknya.. tidur kul 6.05 pagi .... muahahahaha...

sebagai akibat.. ari ni aku Emergency Leave... ada hal sikit....

rugi cuti woo... tapi x per... badan nak pakai lama maa.. bukan boleh carik kedai half-cut... muahahaha

tadi pi jumpa Kak Emie... mau hantar baju GMI dia... suka hati betul dia sekarang... dah dapat baju ..... lepas tu makan... waa best2... lain kali e1 makan banyak2... ari tu prinsip hidup ter'disable' pulak.. tu pasal makan sikit.....

lepas jumpa Kak Emie... pi Midvalley jumpa Kak Melur... bagi baju dia.... kali ni memang betul2 salah paham.. aku ingat.. food court kat midvalley tu ada satu ajer.. rupa2nya ada 2 maa.. waa aku x tau.. maklum lah duduk kampung.. mana reti semua ni.. kekekekeke.. aku pun call kak melur setelah sampai sana.. aku masuk dalam food court berdiri tengah2... boleh kak Melur x nampak... tidak ler... dah rasa jadi model sekejap..

mana tidaknya waktu makan tengah hari maa... semua meja pack... aku dok cari tudung merah.. semua awek.. mak awek.. mak orang... janda orang.. usha x puas hati.. pasal semuanya tengah makan dan aku pi usha kat telinga dia orang..kekekekek ... takkan guna Bluetooth maa... lepas tu kasi call balik.. tunggu depan surau...

end-up jumpa depan surau... laaa.. kak melur kat food court atas... lepas tu x pakai tudung merah pulak... rasa nak makan ajer kak melur ni.. kekekeke.. selamat dah kenyang.. dapat satu "Roll" dan kalendar.. kekekek.. toche2... memang sedap tu "roll".......

balik umah terus lepak.... sambil makan roll..... layan movie......... ceria ari ni....

No comments: