Wednesday, January 05, 2005

dapat lagi sorang kawan....

aku kenai mama ni pun dari member.. bukan awek tapi mamat.. kekekeke
tadi dia call aku tanyer... ko power kan pasai network... waaa tidak ler power.. setakat crimp Cat 5 tu boleh ler... dia tanyer aku..Network dia ada problem... lepas tu office pakai Wayarless.. waa bagus tu....seperti yang dijanjikan.. lepas keje aku pi sana... kat Taman Melawati...

waa opis dia manyak cun... 3 tingkat... tapi yang pelik... Access Point kat tingkat 3 tu.. apa kejadahnya si konraktor ni... kali pertama aku nenok otang pasang AP kat tingkat paling atas.. dia ingat AP tu satelit ker.. memancar balik gelombang dari atas ke bawah... muahahahahaha

so seperti biasa aku bagi cadangan.. lepas tu apa lagi pekena mamak layan Garlic Naan... sama tandoori... ( toche kawan kerana memberi aku makan.......)

No comments: