Wednesday, January 26, 2005

buat business.......

tadi jumpa satu mamat... dia ajak aku berniaga....... keje nya senang.... tapi aku makan komisen ajer.. tiada gaji... pendapatan sampingan aku..jika aku terpaksa memasang... dan servis...

aku bukan x mau... tapi aku takut.. aku x mencapai apa yang dia target... maklum lah keje atas orang.. for sure dia dump duit dia dulu.... aku cukup x suka kalu keje kena carik orang.. lepas tu nak kena bagi orang tu paham.... nak kena terangkan sampai paham... paling sakit hati.. dah ler x paham lepas tu melalak x tentu pasal.......

setiap bulan... expenses aku tinggi... walaupun duduk umah keluarga... bukan apa... banyak sangat benda yang aku buat... biler cerita kat orang... semua ingat aku dah kawin.. kekekeke.. apa yang ko bayar maaa?

*/ nanti lah kawan.. aku cuba pertimbangkan...........

No comments: