Thursday, January 27, 2005

ari ni melantit...

lepas keje.. aku balik.. terus ke Syed.. macam biasa.. aktiviti melantit... kali ni ada 2 tetamu baru..
  • Aku ler Don menjadi DONTIT
  • Superdiman menjadi Supentit kut.. kekekekeke
biler sampai sana.. perasan 2 orang kelibat bukak meja (istilah orang paling awal) ya iaitu si Op dan Kak Mulan... tengah2 lepak sampai Supentit.... waa orang DNA ni.. kekekeke lepas tu sampai Petit... kemudian.. sampai Geng 6 Jahanam.. terkejut jugak... macam x percaya...

  • Lin
  • Sya
  • Ina
  • Awin
lepas tu si Dontit sampai... bersama Wirantit... jumpa lagi geng baru melepak..
  • Dale
tengah duduk.. sampai si Atoi dan diakhiri oleh ND.... .. waa memang meriah wooo 3 meja sambung.... kekekekeke

lepas melantit.... aku gerak pi umah member kepada member aku.. umah perempuan pulak tu.. waa segan betul.. selalu aku mai berdua ngan member aku... takut maaa.... umah awek ni... kali ni member pulak ada hal... cousin aku pulak x dok... terpaksa aku pi sorang2.. sampai sana.. nenok PC .. waa OS conflict pulak... aku maleh nak trace lah.. pasai guna pun OS Cap Low Yatt.. kekekeke.. macam biasa aku buat recovery dulu....

then minah ni kata nak kuar dinner pulak.. kawan dia tunggu kat bawah... waaa tidak ler.. aku tanyer sapa ada umah.. member dia ada.... memang best... ada sorang awek ajer kat umah... dia kat depan.. aku dalam bilik tgh dok godek2 PC ni.... jam baru kul 9 lebih... tempat macam ni ada JAIS ker... kalu flat... dah lama kantoi ni macam.... selamat Condo... aku sangka baik ajer ni... jam dah kul 10 lebih.. keje aku nak siap.... x balik2 lagi minah ni... dia makan ker...

untuk menghilangkan boring.. pi lah depan lepak ngan minah sorang ni... borak2.. karang aku kena sound pulak.. sombong giler.. mai umah orang senyap ajer... kekekekeke... jam dah kul 11 , akhirnya. PC siap... aku dah nak balik.... baru sampai minah ni.... suruh dia test PC dulu.. bagi dia puas hati... then aku gerak.....

baru aku terperasan Sandle aku kat luar....

*/ pandai sungguh aku....... pi letak sandle kat luar..... karang kalu mai JAIS... x pasal2 aku kawin pree maaa... tidak ler.........

No comments: