Saturday, January 29, 2005

ari ni ari bersejarah GENG MAK ITAM...

aku kena pi umah Atoi.. sebab Atoi x tau jalan.. sampai sana.. aku terus gerak pi umah Basri..
sampai umah basri.. persiapan tgh buat... mee hoon masih dok goreng... apa lagi bersiap dari umah ke Swimming Pool.... macam biasa.. aku ditugaskan untuk membuat air sepatutnya... kekeke tapi tertukar tugas pulak.. tukang bakar ayam.... apa lagi ingat nak tunjuk skill buat bara... asyik x jadi petang tu.. x tau apsal........ ni gambo aku kena sound ngan Petit.. 'pasal apa nak idup2 lagi apinya tu.... dan si Rudy dan OP ketawakan aku...kekekekekek



panas jugak hati... selalunya kejap ajer jadi... arang ni basah kut... ok lah si Petit kata umpan ngan Petrol.... pun x mau jugak... waaa dulu aku jadi Pengakap maa... lencana Quatermaster woo takkan nak pakai baju pengakap baru boleh hidup api ni...muahahahhaha akhirnya aku cuba cara terdesak pulak.. guna lilin blackout.. umpan api... Alhamdullilah berjaya....



gambo diatas .. tempat bakar ayam kedua dapat dihidupkan.... hehehehehe.. aku baru nak renew lencana pengakap aku tu... kekekekeke tapi memandangkan dah hidup.. x yah ler.... muahahahahhaa



ni lah rupa ayam disusun... baunya x usah cakap lah... air tangan Basri tu... muahahaha tu gambo tangan awek mana x kenai pulak... lupa nak tanyer..... sebab aku ingat dia beritahu nama dia... kekekekekeke



ni gambo Tuan Presiden Mak Itam.. x puas hati ngan aku.. usha macam nak terkam aku... pasai aku cakap 2 baris ayat ajer... aku ingat dia main2.. tapi betul2 dia panggil aku... suruh bagi ucapan sepatah dua kata... memang 2 baris ayat ajer maa.. kekekekeke.. aku mana lah reti nak berucap-ucap ni... Sorry tuan.. kalu ada projek lagi.. saya cakap banyak baris ok.. kekekekeke



ni gambo setelah semua clear... kembali macam asal.. kekekeke OLE GENG MAK ITAM... x sabar bulan depan punyer aktiviti... apa pulak yer....

*/ aku x dok digital camera... so aku curik ajer gambo2 yang ada... sorry kawan... sebab aku curik.. bukan mintak.. kekekekeke.. PUAS HATI TAK... kalu x puas hati.. mak ko itam.. muahahahahahhaa


2 comments:

Op said...

ken kali kena pakai baju pengakap gak,.. baru api nak idup.. :Þ

petz said...

Muhahahh....lenkali kita bikin bbq lagi dan ko tetap menjadi tukang hidupkan apinya... :p