Thursday, December 09, 2004

semalam yang boring....

apa kejadahnya.. aku pi Esset tu pun aku x tau... dah ler jaga kaunter.. tapi selamat boring tu dah dihilangkan ngan awek-awek yang ramai... dan makanan yang best.. muahahahaha

ari ni x pi Bangi... tapi sebaliknya melepak kat Opis.. pasai.. kena beli Gigabit Network Card (NIC) dan DVD-Combo.. untuk staff.. hehehehe.. kalu dah nama melepak ... apa lagi layan YM ler.. muahahahaha

sambil layan ni lagu.........

Caj caj caj caj caj caj
Suka hati kau tak berbudi kau tak mengerti
Kau tak perduli ku kau anggap kutu kari
Das das das das das das
Hentam saja kau tak berjiwa kau tak merasa kau tak periksa
Siapa yang mengalas kerusimu di bawah
Di bantal empuk mu kau terlupa janji mu
Dam dam dam dam dam dam
Kami jeran kau tak kasihan kau tak sayangkan
Kau tak ringankan kami sekalian yang bergelar sang Marhain
Di rumah tumpangan kau terlupa diri mu siapa
Kau sedarlah
Kalau bukan kami yang tumpang yang bersusah payah
Berkompang hingga menang hingga dijulang...

petang ni Abg Petit ajak melantit.. Syed pulak port kami.....

kehadiran petang tadi...
  • Abg Petit ( selaku tuan bukak meja kut )
  • Bulletit
  • Bolantit
  • Wirantit
  • Lenztit
  • aku ( hehehehe.. kedua terakhir yang sampai)

sambil lepak .. layan majalah FACES... si Lenztit bawak... dan test digital camera baru member... muahahaha.. macam biasa... teh tarik mesti 2 gelas.. baru melantit namanya.. muahahahaa..

dan seperti dah set... yang akan balik lambat.. adalah aku dan ND.. tapi kali ini ditemani oleh Lenztit dan Bolantit... lepas tu aku gerak pi Subang Perdana.. repair PC umah India.. setelah gagal pada ari tu... driver conflict...

akhirnya berjaya... syukran... waa jam dah kul 11.57 dah... mau tidoq.. esok kena pi Bangi lagi... waaa boringnya.....


1 comment:

petz said...

Ohh...aku suka melantit dengan korang....thanks e1 ko lah pelambai berjaya... :p