Tuesday, December 07, 2004

ari selasa.......

waa ari ni aku masuk lambat pasai... mau
  • jumpa client member aku.. sebab member aku takut.. kalu technical question.. dia x boleh jawab..so import aku sat.. muahahaha (kul 9.00 pagi.. MCB Plaza.. Jln Changkat Raja Chulan...... )
  • beli 2nd hand display card..........

best jugak jumpa client.. tapi yang leceh.. banyak cakap.. lebih2 lagi orang Melayu.. aku ari tu sekali nenok macam driver teksi pulak.. kemeja lengan pendek.. putih Bonia.. seluar slack blue black (Dockers)... bertali pinggang...... tie warna biru.. muahahaha.. aku pun dah blank.. x tau nak pakai apa... teringat dah macam interview pulak.. pakaian kemeja berwarna cerah.. muahahahaha..

sekali client manyak cakap pulak.. mahal lah... x boleh kurang ker.. waaa.. angin jugak aku sat.. lepas tu ada setengah services tu dia tau buat pulak.. laa kalu dah tau.. pi open tender buat apa.. sungguh kambing rasanya.. rasa macam nak makan lamb chop.. muahahahhaa

ceritanya.. company nak daftar domain. dan hosting.. lepas tu setup email client.. so member aku pun hantar quotation.. lepas tu banyak complain.. kesian kat member aku.. tapi member aku cakap.. kalu x dapat pun x per.. saja nak test communication skills.. muahahaha.. aku pulak saja nak nenok sejauh mana bos kepada IT Department ni tau pasal domain dan hosting.. muahahahaha..( bukan apa nak tau.. layak tak diri ini jadi bos.. hehehehehe)

lepas tu sessi client selesai... pi Low Yatt angkat display card........

petang ni sessi melantit bersama Geng Lantit..... hehehehe

No comments: