Tuesday, December 14, 2004

ari ni.,..

pagi2 tadi waktu diatas kuda kesayangan.. si Bulletit .SMS waa bawak laptop tak...... waa sebab nak jumpa aku... hehehehehe baru habih perbaiki LAPTOP mamat tu..

sampai diopis.. waa macam biasa.. ada satu problem.. email sangkut kat POP3 server sana... x leh masuk.. tapi lagi pelik kenapa Bos aku sorang.. orang lain semua OK.. tidak ler.. kalu kena kat staff lain.. tidak mengapa jugak... kalu kena kat BOS susah wooo.. entah apa2 andaian dia buat... kekadang tengah lepak sorang... rasa nak tergelak pun ada......

tengah hari.. jumpa Kak Emie.. kat Plaza Mont Kiara.. lepak kat McD.. tapi yang pelik.. x mau makan.. aku seperti biasa.. Quarter Pounder satu.. lepas tu Kak Emie order Nugget 9 ketul ajer.. waa diet ker... tidak ler..... (Basri cakap 11 Ketul.. mana mai 2 ketul lagi kurang pasti...) lepak ler dari kul 1.40 macam tu.. sampai 2.50 petang.. hehehehehe

petang jumpa Bulletit... Bastit (Basri) pun ada... tetiba Lenztit x jadi pulak....... sampai disana.. Wirantit pulak x jadi jugak... lepas tu.. Bollantit.. x sampai2.. so kami bertiga ajer lepak... ada menjemput Pezal DRB.. tapi hanya omong-omong kosong lah.. muahahaha

macam biasa.. lepak .. order teh tarik....... tapi yang best order .........maggi goreng.. muahaha itu India x paham bahasa Melayu.. muahahaha.. tapi memang sedap maggi goreng dia.. silap besar woo.. x pi test....... dia punyer sedap order double.. sampai 3 pinggan.. 2 pinggan maggi goreng..... muahahaha bantai gelak aje lah...

lepas tu balik.......... sebab nak layan Lestari ( kena racun ngan member........satu keje nak kena nenok pulak..........muahahaha)

kejap lagi gerak umah Bastit........

1 comment:

petz said...

Muahahha...basri jadi bastit....beshhh siottttt :p