Sunday, December 05, 2004

ari ni adik aku konvo...

tahniah.. kepada adik aku.. supaya lepas ni belajar lagi.. kalu x mau belajar.. cari kerja.. lepas tu belajar.. waaa mau beli bunga tiada pulak orang jual bunga.. so beli air bandung.. bagi adik aku minum.. muahahaha sori lah yaa....

lepas konvokesyen... balik rumah penginapan (rumah kawan ayahku) muahahaha.. sebab nak tunggu dia bagi transcript.. dan segala bentuk sijil yang ada... aku pun jalan-jalan pekan Besut, tiada apa yang menarik.. sebuah pekan yang kecil... tapi yang pelik kebanyakan plet kereta semua dari luar.. tu pasal.. moskel jugak.. aku tanyer bapak aku.. apsal plet banyak luar.. bapak aku punyer jawapan lagi best... dia orang malu nak pakai plet Terengganu.. pasai negeri mundur.. waaa betul jugak.. muahahahaha ( orang Ngganu mau marah turun KL ok.. hehehehe)

balik umah........ melepak sat.. layan Streamyx... ni baru mantap... lepas tu amek adik aku dalam kul 2 macam tu.. lepas tu pi merayau-rayau sat.. cari kepok lekor kununnya.. dah jumpa siap test lagi.. muahahaha.. tapi sayang x sesedap dulu...... aku pun balik jumpa member ayah aku tu.. tanyer dia.. kenapa kepok x sesedap dulu..... dia kata sekarang musim tengkujuh.. so ikan kurang.... dia bubuh tepung banyak ler.. waa tidak ler...... baru nak ku beli untuk member2... tapi dah x sedap.. rasa malas pulak.. ada yang aku kena sound lagi.. muahahahaha.. baik x yah beli... hehehehe...

ok mau bersiap..dan balik......esok keje maa.....

No comments: