Saturday, November 06, 2004

malam tadi balik lewat dari opis lagi.....

susah jugak keje ngan company tak reti cara hidup orang Islam ni.. kadang ada keje mau buat secepat yang boleh... janji siap...mesti siap malam tu jugak.... waa kalu ada O.T alangkah indahnya... tanggungjawab kepada ibu pertiwi.. mesti dilaksanakan jua... muahahahaha

balik lewat... sambil nenok workstation dan buat 'backup' yang problem ni.. entah tiba-tiba ajer PC member ni "mengot" ( bahasa kure2 lantit) satu keje lagi aku kena usha sat... waa boring sungguh..... aku balik semalam kul 11 lebih jugak.. sebab ada cousin mau mai umah.....

ari ni kunun nya mau balas dendam tidur.. tapi x leh jugak... ada benda tuntutan akhirat pulak, dari pagi sampai ke petang.....

berbukak posa kat umah Auntie kat.. Seksyen 17.. lepas tu pi Klang sat.. nenok kedai komputer.. pasai Uncle mau beli komputer.. waaa ingat mau bagi finest tuned punyer... tapi takut tertonggeng pulak dengar harga dia..muahahahaha

malam ni mau jumpa Tok Rimau... muahahahaha

No comments: