Thursday, November 04, 2004

lepak masa bersama member semalam.....

waaa member orang pandai.. dah habis degree dah... waa aku x dok apa2 lagi... apa lagi belanja lah orang pandai yang dah habis belajar... memandangkan x tau mana nak lepak... susah jugak kalu ajak orang luar mai lepak.. semua port x tau... end-up lepak kat A&W...

A&W 24 jam maa.. so aku pun cakap jumpa kul 12... boleh lepak sambil sahur sekali malam tu... memandangkan ada match pulak.. MU vs Sparta.. macam biasa.. x suka MU..muahahaha. mesti sokong Sparta... Poborsky ada dalam tu.. Ex-MU tu..

jam kul 12.14 baru sampai orang tua tu nama dia Hakim.. bawak 2 orang lagi dah memang kenai... hehehe si Wandi.. dan Razak..... so total 4 orang member.. selamat x dok awek.. susah pulak nanti..muahahaha.. semua kena skema... muahahaha.. apa lagi perut dah lapar... aku pulak makan kuih tadi.. makan malam belum... seperti biasa.. Mozza ler..

waktu nak makan... burger pulak hampeh.. x serupa Mozza.. dah macam burger Ramly dah.. waa panas hati... apa lagi tolak kat member... angkat lagi satu... Deluxe pulak... pun sama jugak... waaa hati panas.... tapi apa kan daya... tukang buat burger pun posa gamaknya...

apa lagi sembang ler.. bermacam-macam.. hal-ehwal laki-laki sahaja... muahahaha. tu yang best kalu lepak dengan sekaum..... hehehehe.. macam2 citer last2 boleh bukak citer hantu...muahahaha

melepak sampai kul 3.00 pagi maa.. member gumbira dapat baju.... GMI ma...

ari ni pi keje.. mata rabak... macam biasa... terlelap dimana2... muahahahaha...