Friday, November 12, 2004

founder Lantit sudah ditemui.........

ari ni pi keje balik lewat... kul 10.56 pagi sampai opis.... ma'ai.. opis serupa mak bapak aku yang punyer... muahahahaha mahu tak nya.. pi Uptown kul 12 lebih... konon nak nenok apa yang "happening" nya.. muahahaha jalan padat.... awek pun padat.. sampai nak makan pun x dapat...
jalan pun dah macam pi pasar borong Selangor tu... muahahaha

sampai umah kul 4 lebih..... serupa macam ari ni... ari sabtu gamaknya... mau tak tidur selepas Subuh... muahahahha... bangun kul 7.03 ingat nak mengeliat dalam setengah jam.. amek ubat.. kul 10.12 baru bangun.... muahahahha

apa lagi merempit sat...sampai opis kul 10.56........hehehehhe pi keje assemble rack untuk rendering server dan buat preventive maintenance sikit kat rack tu... mana tau runtuh lak rack tu.. jawab pulak aku ngan bos... muahahahaa

balik kul 5.52 macam tu... rempit ke Syed Kelana Jaya.. mau jumpa Petz ( Founder Lantit).. hehehehe bersama kami ND, Wira dan Atoi..tapi Atoi tak dapat sampai.. pasai hujan dan sebab-sebab peribadi... hehehehe katanya... so kami berkumpul dan ND bawak Pau Sambal Goreng manakala Wira bawak Char Kuay... dan aku bawak perut..... muahahahaha....

menu kami.. ingat nak pekena kambing.. tapi Nasi Bukhara Ayam Kampung lebih memukau.. terasa teruja sat.. apa lagi pekena ler.. tapi ada kuah kambing.. hehehehe dan air nya pulak Teh Tarik Gelas Besar, cam biasa.......

berborak macam2 ..... semua hal-hal LAKI-laki sahaja... tidak sesuai untuk dipertuliskan disini.. kalu mau kasi turun... hehehehehe... lepak sampai kul 11 lebih... waa best betul jumpa GMI.. hehehehe

ole GMI... lain kali cari kambing lagi ok... hehehehehe.. x sabar nak pekena PORT baru.. tapi jauh pulak... Desa Pandan... ND cadangkan....... biler tu?

1 comment:

petz said...

Ermmm...aku pon happy habih dapat berkenalan dengan e1,seorang jejaka yang encem dan tinggi cam taliban...muahahhhh