Thursday, November 11, 2004

ari ni Deepavali..

member India x sound pulak.. suruh mai umah ker.. lagi pun ada ke member India.. hehehehe
so apa lagi layan katil India kat umah ler.. muahahaha...

waa ada member janji nak kuar usha baju.. mau raya maa.. sehelai pun belum lagi beli.. hehehehesekali member x mai pulak... hampeh rasanya... dah tau x mai bukan nak call... SMS ker.. guna bahasa isyarat ker... waa mati akal aku sat... apa nak buat ni.. takkan nak pi sorang2..

waa boringnya.. alangkah best pulak ada awek... muahahahhamau cari awek yang guna kontrak ada ker.. muahahaha dalam waktu-waktu macam ni boleh call.. heheheh

sekali cousin call mau gerak Low Yat.. apa lagi ajak dia sekali pusing Pertama.. cari baju.. waa sekali orang dah macam Pasar Selayang... yang pelik nya.. orang beli baju.. tapi ramai yang beli HandPhone pulak.. ke tukar housing.. moskel jugak ni...lepas tu layan Sogo pulak... waa pun ramai jugak... baju yang minat saiz x dok pulak.. waa pusing2.. end-up angkat BUM.. waa 50% less best betul... apa lagi sambar ajer...hehehehe

lepas tu pusing2 campbell pulak.. mau angkat kasut.. x dok pulak.. waaa sedih betul...dah pening2 apa lagi gerak Low Yat, lagi best.. muahahaha.. jalan2.. mau cari RAM.. kat cousin.. bukak posa kat sana... pekena nasi ayam... best betul... hehehehe berbaloi ler.. RM 4.90 satu pinggan.. memang kenyang, lagi enak.. muahahahaha

No comments: