Wednesday, November 17, 2004

4 Syawal...........

waa ari ni aku dah keje... rasa macam HAMPEH... tengah syok beraya kene keja... waa pi keje2 macam2 task kena buat.......

It's started with my Boss... PC tak boleh bukak Outlook pulak... waa pelik...
lepas tu.. PC staff pulak............ tak leh receive email........
lepas tu PC kat offline room pulak untuk buat editing.. tak leh connect Internet....
macam-macam task... sampai beli mentol opis pun aku jugak... waaaaa

ari ni keje macam-macam... tapi gumbira... waaaaa penat.. mau gerak khas.. malam ni kena jumpa India.. dia hantar pc untuk diperbaiki......... waaa jalan-jalan makan angin gamaknya.. Subang Perdana tu.. jauh woooo....


2 comments:

petz said...

Alaaaa beli mentol je,kalo dia suruh ko beli kkondom lak macam mana???Hah...jawablaaaaaaaa

Anonymous said...

dugaan ramadhan dah lepas.. ni dugaan syawal ulak yang mendatang hehehe

Op