Tuesday, November 16, 2004

3 Syawal.....

waa bergerak balik ke umah ler.. sudah 3 hari di umah Atuk.. hehehehe.. lawatan pertama.. ke Kampung Kuantan, Klang.. waa jumpa Auntie sorang.. lepas tu bergerak ke umah sepupu Ummi aku.. kira Auntie aku jugak.. then gerak Putrajaya.. umah Uncle pulak.. ada open house.

apa lagi masa memepah Soto.... muahahaha open house maa.. the best part layan VCD Puteri Gunung Ledang.. muahahaha.. memang ngantuk yaa amat sangat... lepas tu 4 buah kereta bergerak ke Taman Dagang.. jumpa Tok Mama memerangkap adik kepada nenek aku...

sampai Taman Dagang.. apa lagi memepah kuih raya pulak.. dan usha Nissan X-trail cousin aku.. waa baru beli tu.. tapi x nak pulak offer test drive.. hampeh sungguh rasanya di hati.. sebab aku takkan mintak.. aku nak dioffer ajer.. malu maa... buatnya x bagi.. mau bapak tempayan punyer aku maki hamun ( dalam hati ).......... mau tahun depan minta maap lagi... masih hidup lagi kah aku..........

lepas tu gerak AU4 pulak.. umah Auntie aku.. kakak kepada Ummi aku.. melepak sambil layan citer Volkswagen Kuning.. yang dulu top citer nya kat Perak... jalan Taiping ke Kuala Kangsar... ada budak Perak bagi tau..aku x sampai lagi.. hehehehe.. lepas tu balik umah... esok keje maa... waaa mata mengantuk.. tidur dulu.....

bantal dah terjerit-jerit dah tu... ok ........ wahai bantal.........

No comments: