Saturday, October 23, 2004

semalam melepak umah Basrin

sampai kul 10.45 seperti yang dijanjikan.. selepas terawih dan selepas pukul 10.30.. sampai sahaja.. presiden dengan kurang lahapnya.. menerkam ke arah baju.. dan kasi test.. terus.. waa dan siap posing... emak Basrin pun terpegun.... terkesima dengan anjakan paradigma tahap bawah satu level dari tahap DEWA... muahahahaha

lepas posing ... apa lagi.. tuan rumah bancuh Kopi.. waaa ok jugak..ada karipap dan cucur udang.. lepas jemput semua orang.. aku pun makan.. kasi perhabih.. muahahaha... habis tu semua x mau.. aku pun habiskan ler.. x yah simpan2 lagi.. kesian kat peti sejuk.. hehehehe

lepas makan... apa lagi buat keje... menyusun semua baju ikut saiz dan senarai... melepak sampai kat kul 2 kut.. lepas tu layan gambo Gabai.. pasai x pi ari tu... so si Basrin pi menerangkan macam mana keadaan disana.. sapa yang pi.. sapa yang injured.. sapa yang x injured.. sapa banyak makan.. sapa kurang makan.. sapa bawak makanan.. dan sapa2 lagi lah.. aku tukang hangguk ajer ler.... waaaaa tidakkkkkk.. miss betul tidak pi ari tu.. tapi apa nak buat.. tuntutan agama perlu di selesaikan dahulu......hehehehehe

waaa kejap lagi pi hardware shop.. kasi repair sink umah kalu tak.. ada swimming pool lah gamaknya... lama tak tunjuk skill ni... dah pudar pulak.. skill2 lama... menukang sampai jahanam..hehehehehehe

2 comments:

gothnerd said...

encik e-1
saya banai..
nama saya annas ahmad, berikut saya sertakan alamat saya..

annas ahmad,
no 6, jln 8, taman aman 2,
45400, sekinchan,
selangor darul ehsan.

kerja sama pihak tuan amat le saya hargai.. :)

adk said...

menukang sampai jahanam? muahahahhaha...ngeri nyerr...dari nak jadik swimming pool..terus jadik lautan ..kah kah...

panggil plumber jer la wan..kang jd citer lain..